Parador de Tortosa

Aquest hotel de luxe està ubicat en un castell del segle X, acuradament restaurat perquè conservi el seu encant original i perquè els hostes puguin gaudir d'un marc històric amb magnífiques vistes.

El Parador de Tortosa està situat a les muntanyes de Beceite, en un marc idoni que ofereix vista sobre la vall de l'Ebre i l'antiga ciutat de Tortosa. L'edifici va ser construït pel rei Abderraman III, però amb el pas dels segles se li ha donat un estil gòtic. L´interior és d´estil cristià, amb sostres voltats, bigues de fusta i mobles de fusta antics.

Disposa d´un ampli solàrium amb vista impressionant i piscina exterior de temporada. El restaurant és un lloc amb encant, decorat amb vidrieres policromades, i serveix plats típics de la cuina catalana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *